Zprávy STK 12.kolo 2018-19

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací. Velké množství utkání bylo dohráváno v neúplných sestavách, což na nejvyšší krajskou soutěž bohužel není příliš dobrá vizitka. Soutěž vyhrálo Ústí nad Orlicí B a má právo postupu do 3.ligy. Na posledních dvou místech skončila družstva Sokol Chrudim B a Heřmanův Městec. Tato dvě družstva sestupují do KSA.

Výsledky 12.kola DM       Konečná tabulka DM

 

KSA proběhla všechna utkání bez komplikací. Dvě utkání byla kontumována – družstva Hlinsko B a Heřmanův Městec nebyla schopna nastoupit k utkání a včas se omluvila. Pokuty nebyly uděleny. Vítězem soutěže je Tesla Pardubice B a postupuje do divize. Sestupující ze soutěže jsou TJ Sokol Chrudim C, TJ Sokol Proseč u Skutče a Skuteč B. Všechna družstva sestupují do OP Chrudimsko.

Výsledky 12.kola KSA      Konečná tabulka KSA

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. Dvě utkání byla kontumována – družstvo Litomyšl B nebylo schopno nastoupit k utkání a včas se omluvilo. Pokuty nebyly uděleny. Postupujícím do DM je Lanškoun A. Sestupujícím ze soutěže je Jiskra Litomyšl B.

Výsledky 12.kola KS B        Konečná tabulka KS B

 

Do konce týdne bude na webu stpk.cz vydáno povinné hodnocení soutěží. Termín vyplnění tohoto hodnocení je nejpozději do 15.5.2019. Finále Českého poháru (krajské kolo) se uskuteční v neděli 5.5. v herně Jiskry Litomyšl.

Udělené pokuty : Bez pokut.

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK