Zprávy STK 5.kolo 2018-19

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM jsou zadána v systému. V čele soutěže jsou obě družstva z Ústí nad Orlicí. Na posledních dvou místech jsou Heřmanův Městec s jedním vítězstvím a Sokol Chrudim B zatím bez bodu. Za zamyšlení stojí výsledky venkovních utkání Sokola Chrudim A, kde sestava rozhodně neodpovídá soutěži. Utkání bude řešeno STK. Pokud se podobná situace bude opakovat, STK vydá na základě podobných utkání, doporučení svazu ohledně dokumentace skutečně sehraných utkání pro následující sezónu.

Výsledky 5.kola DM       Aktuální tabulka DM

 

KSA jsou všechna utkání zadána v systému. Situace ve vedení soutěže se výrazně zajímavější, Trojovice A ztratily o víkendu velmi překvapivě 5 bodů a vedou pouze bod před Holicemi B a na třetím místě je, stále ještě s šancí na postup, Tesla Pardubice B. Na posledních dvou místech jsou Linea Chrudim B a Sokol Chrudim C zatím bez vítězství. Za povšimnutí stojí dvě velmi zvláštní remízy Liney Chrudim B ve venkovních utkáních.

Výsledky 5.kola KS A      Aktuální tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. Ve vedení soutěže je bez ztráty bodu Lanškroun A. Na posledním místě je bez bodu Jiskra Litomyšl B.

Výsledky 5.kola KS B        Aktuální tabulka KS B

 

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

Upozornění STK : STK apeluje na družstva, kterých se to týká, aby dodržovala regulérnost soutěže a nebylo nutno přistoupit k důraznější kontrole a dokumentaci proběhlých utkání – ještě nejsme ani v polovině soutěží !!!! 

Udělené pokuty : Bez pokut

Změny v termínech utkání :

STK průběžně provádí změny termínu utkání dle dohody družstev a dotčená družstva jsou informována.

Aktuální termíny všech utkání  jsou uvedeny na http://stis.ping-pong.cz/.

 

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK