Zprávy STK 21. a 22.kolo 2017-18

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací. O vítězi a postupujícím do 3.ligy bylo již předem rozhodnuto – s náskokem 12 bodů zvítězilo družstvo Lokomotiva Pardubice A.

Z DM letos sestupuje čtveřice družstev : TJ Slovan Moravská Třebová, TJ Tesla Pardubice B, TJ Trojovice A a TJ Jiskra Holice B.

Výsledky 21.kola DM   Výsledky 22.kola DM     Konečná tabulka DM

 

KSA proběhla všechna utkání bez komplikací. O vítězi a postupujícím do divize bylo již předem rozhodnuto – s náskokem 3 bodů zvítězilo družstvo TJ Jiskra Heřmanův Městec A.

Z KSA bude letos sestupovat dvojice družstev : TJ Jiskra Holice C a TTC Skuteč B.

Výsledky 21.kola KS A    Výsledky 22.kola KS A   Konečná tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. Vítězem soutěže je Borová, která v posledním dvoukole 2x zvítězila a ohlídala si vítězství v soutěži.

Z KSB bude letos sestupovat dvojice družstev : TJ Svitavy a TJ Vidlatá Seč.

Výsledky 21.kola KS B    Výsledky 22.kola KS B     Konečná tabulka KS B

 

Česky pohár I.stupně : 

Do soutěže jsou přihlášeny 4 oddíly. Dvojice tvoří : Lanškroun – Hlinsko a Vysoké Mýto – Sokol Chrudim. Prvním postupujícím do Českého poháru II.stupně je družstvo Sokola Chrudim, které zvítězilo ve Vysokém Mýtě 6:4. Termín odehrání utkání Lanškroun – Hlinsko je 13.4.2018.

Povinnosti oddílů do konce dubna :

Během tohoto týdne bude na webu stpk.cz uvolněno Povinné hodnocení soutěží. Žádáme zástupce oddílů o jeho vyplnění a zaslání na email stk@stpk.cz.

V nejkratším možném termínu bude na webu stpk.cz zveřejněn pracovní krajský žebříček, sloužící pro kontrolu ze strany vedoucích oddílů. Prosím všechny vedoucí oddílů o kontrolu hráčů oddílu a případné žádosti o úpravu nahlasili nejpozději do 15.5.2018 na email stk@stpk.cz

 

Přeji všem za STK a výkonný výbor klidnou letní pauzu.

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK