Zprávy STK 19. a 20.kolo 2017-18

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací. Poslední dvoukolo – 21. a 22.kolo – utkání se hrají v termínu 7.4.2018. V čele je s náskokem 15 bodů Lokomotiva Pardubice A a postupuje do 3.ligy.

Z DM bude letos sestupovat čtveřice družstev : TJ Slovan Moravská Třebová, TJ Tesla Pardubice B, TJ Trojovice A a TJ Jiskra Holice B.

Výsledky 19.kola DM   Výsledky 20.kola DM     Aktuální tabulka DM

 

KSA proběhla všechna utkání bez komplikací. Poslední kola se budou dohrávat v neděli 8.4.2018. V čele tabulky je Heřmanův Městec, který již má zajištěn postup do divize bez ohledu na výsledky posledního dvoukola.

Z KSA bude letos sestupovat dvojice družstev : TJ Jiskra Holice C a jeden z dvojice TTC Skuteč B nebo TJ Sokol Proseč u Skutče.

Výsledky 19.kola KS A    Výsledky 20.kola KS A   Aktuální tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. Příští dvoukolo se hraje v soboru 7.4.2018. V čele tabulky je Borová s náskokem již pouze 3 bodů před Orlicí. O postupujícím se tedy rozhodne až v posledních kolech.

Z KSB bude letos sestupovat dvojice družstev : TJ Svitavy a TJ Vidlatá Seč.

Výsledky 19.kola KS B    Výsledky 20.kola KS B     Aktuální tabulka KS B

 

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

 

Česky pohár I.stupně : 

Do soutěže se přihlásily 4 oddíly. Dvojice tvoří : Lanškroun – Hlinsko a Vysoké Mýto – Sokol Chrudim. Vítězové získají právo přihlásit se do Českého poháru II.stupně. Termín odehrání těchto utkání je do 13.4.2018.

Změny v termínech utkání :

Bez změn v posledních 14-ti dnech.

Termíny všech utkání  jsou uvedeny na http://stis.ping-pong.cz/.

 

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK