Evidenční seznamy, přihlášky do soutěží, soupisky, rozpis soutěží, termínová listina – sezóna 2017-18

Níže najdete základní informace k sezóně 2017/18 – nedochází k žádným zásadním změnám v přihláškách, evidenčních seznamech ani soupiskách.

1. Přihlášky do krajských soutěží : vyplnit přihlášku elektronicky v Registru a uvést soutěž  – Divize (DM), Krajský přebor 1.třídy (KSA a KSB) – vyplnit pro sezónu 2017/18 – termín do 30.6.2017.

Nezbytnou podmínkou pro přihlášení do soutěží je kontaktní telefon na vedoucího družstva a plánek herny – zdůrazňuji pro nováčky v krajských soutěžích. Bez těchto náležitostí nebude možné schválit přihlášku do soutěže. Po vyplnění přihlášky zašlete potvrzení o uhrazení vkladu do soutěže – na účet krajského svazu – viz. Směrnice pro platby. – naskenovat a zaslat na email stk@stpk.cz.

2. Evidenční seznamy : vyplnit evidenční seznam klubu elektronicky v Registru – vyplnit pro sezónu 2017/18 a provést úhradu příslušnému svazu – dle nejvýše přihlášeného družstva – termín do 30.6.2017.

3. Soupisky : první verze soupisek pro krajské soutěže elektronicky v Registru – termín do 31.8.2017.

4. Finální rozpis krajských soutěží : STK zveřejní finální rozpis krajských soutěží na www.stpk.cz po ukončení přihlášek a jednání VV o nasazení družstev do jednotlivých soutěží – dle předběžných informací není naplněna kvóta 12-ti účastníků v KSA – proto je pravděpodobný přesun družstev dle místní příslušnosti. – termín nejpozději do 31.7.2017.

5. Předběžná termínová listina krajských soutěží : STK zveřejní finální rozpis krajských soutěží na www.stpk.cz po jednání VV a zveřejnění termínové listiny ČR – předběžný termín začátek srpna – družstva mají právo STK kontaktovat pro případné návrhy změn termínů – nejpozději do 31.8.2017. Doporučujeme důslednou kontrolu tohoto rozlosování již v tomto termínu.

 

POZOR ! Termín pro vytvoření přihlášek do krajských soutěží mužů je do 30.6.2017.

Zároveň již pouze připomínáme, že dnes od 17.00 se v Motorestu v Stradouni koná krajská konference. Oddíly, které dosud nenahlásili delegáty prosím o jejich zaslání. Děkujeme.

Jan Volhejn

STK KSST PK