Zprávy STK před zahájením krajských soutěží 2016/17

Informace z jednotlivých soutěží :

Divize muži :

V soutěži je přihlášeno 12 družstev. Upozorňujeme oddíly – Ústí nad Orlicí a Choceň, které mají v soutěži 2 družstva, na povinnost sehrát vzájemná utkání nejpozději do 30.9.2016. Soutěž začíná 1.týden v říjnu. Oficiální začátky odpoledních utkání v DM jsou v 13:30 – na STIS je opraveno.

Krajská soutěž A :

V soutěži se finálně účastní pouze 10 družstev. Družstvo Linea Chrudim C se odhlásilo ze soutěže a nesplnilo tím povinnosti účastníka soutěže. Družstvu bude udělena pokuta dle článku 704 soutěžního řádu – výše bude určena rozhodnutím STK. Maximální výše pokuty je 2000 Kč. Rozhodnutí o výši pokuty bude zveřejněno v rámci zpráv STK po prvním kole. Zápasy družstva Linea Chrudim C se ruší a budou na STIS smazány. Upozorňujeme oddíl – Sokol Chrudim, který má v soutěži 2 družstva, na povinnost sehrát vzájemná utkání nejpozději do 30.9.2016. Soutěž začíná 1.týden v říjnu. Oficiální začátky odpoledních utkání v KS A jsou v 13:30 – na STIS je opraveno.

Krajská soutěž B :

V soutěži je přihlášeno 12 družstev a utkání začínají 1.týden v říjnu. Upozorňujeme oddíl – Moravská Třebová, který má v soutěži 2 družstva, na povinnost sehrát vzájemná utkání nejpozději do 30.9.2016. Oficiální začátky odpoledních utkání v KS B jsou v 13:30 – na STIS je opraveno.

Informace STK :

Termín pro potvrzení první verze soupisek správcem klubu pro krajské soutěže je do dnešního dne – 5.9.2016. Upozorňujeme družstva, která nemají tuto povinnost splněnu, aby okamžitě provedla nápravu.

 

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK