Zprávy STK 17. a 18.kolo 2015-16

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací.  V čele je po domácím vítězství nad Sokolem Chrudim s náskokem Sokol Borová B a je na nejlepší cestě k celkovému vítězství. Soutěž nadále uzavírá Moravská Třebová, ale již se třemi vítězstvími. Zdá se, že o jednom sestupujícím se rozhodne mezi Moravskou Třebovou a Sokolem Chrudim B . Příští kolo – se hraje v termínu 5.3.2016.

Výsledky 17.kola DM    Výsledky 18.kola DM    Aktuální tabulka DM

 

Všechna utkání v KSA proběhla bez komplikací. V čele je nadále, i po domácí remíze s Heřmanovým Městcem, Hlinsko A. Soutěž uzavírá Sokol Chrudim D stále bez vítězství. Dle vývoje dalších soutěží však zřejmě nikdo z této soutěže nebude sestupovat. Příští kolo se hraje v termínech 5.3. a 13.3.2016.

Výsledky 17.kola KS A   Výsledky 18.kola KS A    Aktuální tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. V čele soutěže je s velkým náskokem Choceň C. Soutěž uzavírají Svitavy a Lanškroun B. Příští kolo se hraje v termínech 5.3. a  6.3.2016.

Výsledky 17.kola KS B    Výsledky 18.kola KS B     Aktuální tabulka KS B

 

Další utkání všech soutěží jsou na programu až v roce 2016 – v druhé polovině ledna.

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

Pokuty udělěné STK :

Tesla Pardubice – 100Kč – sehrání utkání bez schválené soupisky

Linea Chrudim C – 100Kč – nenahlášení výsledků utkání v termínu

Změny v termínech utkání :

STK obdrželo v posledních 14-ti dnech žádost o změnu termínů utkání Sokola Chrudim C a Starého Mateřova A. Po dohodě oddílů STK odsouhlasilo změnou termínu. Utkaní 17. kola v Chrudimi (hostující Starý Mateřov A ) je přeloženo z 21.2. na 29.2.

Aktuální termíny všech utkání  jsou uvedeny na http://stis.ping-pong.cz/.

Upozornění STK :

Velké množství oddílů dosud nevložilo do Registru aktuální hrací místnost pro krajské soutěže, které je od této sezóny povinná. Opakovaně žádáme tyto oddíly o doplnění v sekci – Klub – Hrací místnosti !!!!!

Informace STK :

Jan Volhejn

===========
STK KSST PK