Zprávy STK 15. a 16.kolo 2015-16

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací.  V čele se osamostatnil Sokol Borová B, když Sokol Chrudim v domácím prostředí 2x prohrál. Soutěž nadále uzavírá Moravská Třebová s jedním vítězstvím. Příští kolo – “jednozápasové” se hraje v termínech 6. a 7.2.2016.

Výsledky 15.kola DM    Výsledky 16.kola DM    Aktuální tabulka DM

 

Všechna utkání v KSA proběhla bez komplikací. V čele si suverénně pro postup kráčí Hlinsko A. Soutěž uzavírá Sokol Chrudim D stále bez vítězství. Příští kolo – “jednozápas” se hraje v termínu 6.2.2016.

Výsledky 15.kola KS A   Výsledky 16.kola KS A    Aktuální tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. V čele soutěže je stále bez ztráty bodu Choceň C. Soutěž uzavírají Svitavy s jednou remízou. Příští kolo – “jednozápas” se hraje v termínech 6.2. a  7.2.  a 13.2.2016.

Výsledky 15.kola KS B    Výsledky 16.kola KS B     Aktuální tabulka KS B

 

Další utkání všech soutěží jsou na programu až v roce 2016 – v druhé polovině ledna.

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

Pokuty udělěné STK :

Bez pokut.

Změny v termínech utkání :

STK obdrželo v posledních 14-ti dnech žádost o změnu termínů utkání v Moravské Třebové a Lanškrouně. Po dohodě oddílů STK odsouhlasilo změnu termínu. Utkaní 15. a 16. kola v Moravské Třebové a Lanškrouně (hostující Linea Chrudim A a Sokol Chrudim B ) jsou přeložena z 24.1. na 7.2. Časy začátků i herny zůstávají v platnosti.

Aktuální termíny všech utkání  jsou uvedeny na http://stis.ping-pong.cz/.

Upozornění STK :

Velké množství oddílů dosud nevložilo do Registru aktuální hrací místnost pro krajské soutěže, které je od této sezóny povinná. Opakovaně žádáme tyto oddíly o doplnění v sekci – Klub – Hrací místnosti !!!!!

Informace STK :

Jan Volhejn

===========
STK KSST PK