Zprávy STK 4. a 5.kolo 2015-16

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací.  V čele se bez porážky drží Lanškroun a Borová B, těsně za nimi s jednou porážkou Ústí a Sokol Chrudim. Soutěž uzavírají 4 družstva s jedním vítězstvím. Příští – 6. a 7.kolo se hraje v termínu 24. a 25.10.2015.

Výsledky 4.kola DM    Výsledky 5.kola DM    Aktuální tabulka DM

 

Všechna utkání v KSA proběhla bez komplikací. V čele se bez porážky drží Hlinsko A a Trojovice, v příštím kole dojde k jejich vzájemnému utkání o průběžné vedení. Soutěž uzavírají Sokol Chrudim D a Hlinsko B bez vítězství. Příští – 6. a 7.kolo se hraje v termínu 24. a 25.10.2015.

Výsledky 4.kola KS A   Výsledky 5.kola KS A    Aktuální tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. V čele se bez porážky drží Choceň C a Česká Třebová B, v příštím kole dojde k jejich vzájemnému utkání o průběžné vedení. Soutěž uzavírají 3 družstva bez vítězství. Příští – 6. a 7.kolo se hraje v termínu 24.10. a 25.10.2015.

Výsledky 4.kola KS B    Výsledky 5.kola KS B     Aktuální tabulka KS B

Utkání všech soutěží jsou na programu  o víkendu 24. a 25.října.

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

Pokuty udělěné STK :

Sokol Chrudim D – nedodány výsledky utkání 4. a 5.kola KS A – 2 x 100 Kč

Linea Chrudim B – nedodán výsledek utkání 4.kola KS A – 100 Kč

TJ Sokol Řetová A – nedodány výsledky utkání 4. a 5.kola KS B – 2 x 100 Kč

Změny v termínech utkání :

STK obdrželo v posledních 14-ti dnech žádost o změnu termínů utkání 8. a 9.kola soutěže KS B. Na základě této žádosti byly změněny termíny dotčených utkání na 31.10.. Změna se týká družstev : TJ Jiskra Litomyšl B, TJ Sokol Česká Třebová B, TJ Svitavy a TJ Lanškroun B.

Aktuální termíny všech utkání  jsou uvedeny na http://stis.ping-pong.cz/.

Upozornění STK :

Velké množství oddílů dosud nevložilo do Registru aktuální hrací místnost pro krajské soutěže, které je od této sezóny povinná. Žádáme tyto oddíly opakovaně o doplnění v sekci – Klub – Hrací místnosti !!!!!

 

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK