Zprávy STK 19. a 20.kolo 2014-15

Informace z jednotlivých soutěží :

Všechna utkání v DM proběhla bez komplikací. Družstva Sokol Chrudim i Jiskra Litomyšl zvítězila a jejich vzájemné utkáni za 14 dní rozhodne o postujícím do 3.ligy. O sestupujích je již rozhodnuto – sestupují Linea Chrudim B a také Choceň B. Poslední – 21. a 22.kolo se hraje v termínu 28. a 29.3.2015.

Výsledky 19.kola DM     Výsledky 20.kola DM     Aktuální tabulka DM

 

Všechna utkání v KSA proběhla bez komplikací. Skuteč potvrdila svůj postup do divize. Jasným sestupujícím je Hlinsko B a o druhém sestupujícím se rozhodne v posledních kolech mezi Hlinskem C a Holicemi C. Poslední – 21. a 22.kolo se hraje v termínu 28. a 29.3.2015.

Výsledky 19.kola KS A     Výsledky 20.kola KS A     Aktuální tabulka KS A

 

Všechna utkání v KSB proběhla bez komplikací. Utkání o postup mezi družstvy Lanškroun A a Orel Orlice A je plánováno na příští víkend. Na sestupových pozicích jsou Polička a Moravská Třebová B. Poslední – 21. a 22.kolo se hraje v termínu 29.3.2015.

Výsledky 19.kola KS B     Výsledky 20.kola KS B      Aktuální tabulka KS B

Poslední utkání všech soutěží jsou na programu za 14 dnů.

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

Pokuty udělěné STK :

Bez pokut.

Upozornění STK :

Příští kolo je poslední, proto Vás prosíme o včasné doplnění všech výsledků, aby mohly být rychle schváleny a uvolněny. Děkujeme.

Při zasílání výsledků utkání a oscanovaných zápisů prosím zasílejte vždy na jednotnou emailovou adresu stk@stpk.cz, tak jak je uvedeno v rozpisu soutěží.

Změny v termínech utkání :

STK neobdrželo v posledních 14-ti dnech žádnou žádost o změnu termínů utkání.

Termíny všech utkání  jsou uvedeny na http://stis.ping-pong.cz/.

Jan Volhejn
===========
STK KSST PK