Zprávy STK 13. a 14.kolo

Informace z jednotlivých soutěží :

V DM je v čele suverenní Ústí A , boj o záchranu však bude hodně napínavý, když Skuteč již má ztrátu, ale družstva od 6. do 11.místa jsou v rozmezí 4 bodů.

Výsledky 13. kola DM     Výsledky 14. kola DM     Aktuální tabulka DM

V KS A proběhl šlágr 2.poloviny sotěže Sokol Chrudim B vs. Heřmanův Městec, po vítězství Sokola Chrudim se zdá, že si Sokol již v klidu pohlídá postup, soutěž uzavírají Rosice a Chrast a jejich ztráta na pozice zajišťující záchranu začíná být dosti významná.

Výsledky 13. kola KS A    Výsledky 14. kola KS A    Aktuální tabulka KS A

V KS B je ve vedení Borová B, tabulku uzavírá Choceň D, s pouhými dvěmi remízami.

Výsledky 13. kola KS B    Výsledky 14. kola KS B    Aktuální tabulka KS B

Všechna utkání proběhla bez komplikací. Další kola se hrají až v březnu – 15. a 16.kolo se hraje v termínu 1. – 2.3. Termín je posunut z důvodu konání krajských přeborů.

Následující utkání DM         Následující utkání KS A       Následující utkání KS B

 

Pokuty udělěné STK :

Bez pokut.

Přeložení utkání 13. a 14 kola se souhlasem STK :

Na základě žádosti družstev Holice B a Holice C, STK odsouhlasilo změny termínů utkání těchto družstev po vzájemné dohodě všech zúčastněných soupeřů. Všechna utkání budou odehrána před sehráním 15.kola, nejpozději v termínu 28.2.

Upozorňujeme družstva, že v případě žádosti o změnu termínu, je nutné postupovat dle bodu 18 rozpisu soutěží umístěného na stpk.cz. V případě, že nebude podle tohoto bodu postupováno, nebudou změny termínu STK projednávány ani schváleny.

Závěrem bych Vás chtěl informovat o konání krajských přeborů v termínu 15.2.2014 v Holicích – propozice najdete v sekci Krajské přebory na stpk.cz. Kvóta postujících na MČR pro PK jsou 4 nejlepší a musí být přihlášeni do 18.2.

Jan Volhejn
==========
KSST PK