Zasílání zápisů a hlášení výsledků

Pro připomenutí uvádíme bod 20.  z rozpisu soutěží, se kterým některé oddíly mají potíže, obzvláště zádáme o dodržování bodu 20.2, který velmi urychlí schvalování výsledků.

Vytvoření názvu souboru je jednoduché – uvedete název soutěže + zkopírujete přesně název utkání vč. kola z registru, kde toto utkání vyplňujete.

Od 2.kola již za nedodržování tohoto ustanovení z rozpisu soutěží budou udělovány pokuty dle bodu 20.4.

20.1       Zápisy o utkání na jednotném formuláři je nutno vyplňovat ve všech rubrikách v souladu se SŘ a rozlosováním příslušné soutěže (pořadí  soupeřů, počet utkání atd.) čitelně a celkové výsledky vždy ve vztahu k pořádajícímu celku. Výsledky  setů se zapisují pouze jedním číslem, a to ve vztahu k hráči pořádajícího družstva.

20.2       Určený funkcionář či hráč pořádajících družstev zadá výsledek utkání do registru a oskenovaný  zápis ( název souboru ve formátu “Název soutěže – číslo kola – soupeři) zašle nejpozději do prvního pondělí po utkání do 12 hodin na adresu stk@stpk.cz.

20.3       Určený funkcionář či hráč pořádajícího družstva je povinen do 1 hodiny po skončení posledního   utkání víkendu nahlásit výsledek všech utkání e-mailem na adresu stk@stpk.cz

20.4       Pozdní zapsání výsledku utkání do registru, nezaslání oskenovaného zápisu v požadovaném formátu, nenahlášení výsledku bude potrestáno pokutou :

20.4.1     Při prvním provinění ..…………  100,- Kč za jeden zápis.

20.4.2     Při druhém provinění ………..…  200,- Kč za jeden zápis.

20.4.3     Při každém dalším provinění bude pokuta zvýšena o 100,- Kč za jeden zápis.

20.4.4     Pokud bude muset STK urgovat zapsání zápisu do registru nebo nenahlášení výsledku, přičítá se k pokutám již uvedených  ještě 100,- Kč. Pokud by se utkání hrála v jiných než víkendových termínech, potom je nutné do registru zadat zápis do 24 hod po utkání. Nahlášení výsledku STK se musí dodržet dle bodu 20.3.