Zprávy STK po 1.kole Play Off a Play Out

Pár informací z jednotlivých soutěží :

V DM postoupila do finále Borová, když ve  2 zápasech porazila Lineu A  9:4 doma a 9:7 po velkém boji venku. Dalším účastníkem finále play off je Linea Chrudim B, která po dvou velmi vyrovnaných utkáních porazila Litomyšl 9:7 a 9:6 doma, když doma prohrávala již 0:4.

V play out je rozhodnuto o dalším sestupujícím, je jím Loko Pardubice B, která prohrála se Sokolem Chrudim B, kde jedním z důvodů byla nemožnost nastoupit k utkáním jednomu hráči základní sestavy Loko Pardubice ze zdravotních důvodů. O posledním sestujícím se rozhodne mezi Sokolem Chrudim B a Moravskou Třebovou, která prohrála 2x 7:9 s Holicemi, které se tímto zachránily v soutěži i pro příští rok.

V KSA postoupila do finále Skuteč, když ve  2 zápasech porazila Teslu Pardubice C  9:8 doma po velkém boji a venku již 9:1. Dalším účastníkem finále play off je Tesla Pardubice B, která postoupila bez boje, když Chrast vzdala boj o finále a odstoupila z play off, před jeho zahájením.

V play out je rozhodnuto o zachráněném družstvu, je jím Linea Chrudim D, která porazila Sokol Chrudim C 2x 9:7. O pořadí na 9. a 10 místě se rozhodne mezi Sokolem Chrudim C a Hlinskem C, které postoupilo bez boje, když Rědice vzdaly boj o záchranu a odstoupily z play out, před jeho zahájením.

Situace v KS A je však v tuto chvíli taková, že ani vítěz tohoto utkání nemá jistotu záchrany, neboť je reálná hrozba sestupu 3 družstev z DM do této soutěže a tím i sestup družstev na 9., 10. , 11. a 12. místě do okresního přeboru. Vše je v tuto chvíli  v rukou Sokola Chrudim B a jeho výsledku v play out DM.

V KSB postoupila do finále Česká Třebová, když ve  2 zápasech porazila Vysoké Mýto 9:2 doma  a venku 9:8. Dalším účastníkem finále play off je Sedlec, která porazila 2x 9:2 Svitavy.

V play out je rozhodnuto o zachráněném družstvu, je jím Řetová, která porazila Vidlatou Seč. O pořadí na 9. a 10 místě se rozhodne mezi Vidlatou Sečí a  Ústím D, které zvítězilo 2:1 na zápasy nad Králíky.

Situace v KS B je v tuto chvíli taková, že je reálná hrozba sestupu max. 1 družstva z DM do této soutěže a tím jistý sestup družstva na 12. místě do okresního přeboru, v případě sestupu Moravské Třebové, bude sestupovat i družstvo na 11. místě.  Zápas o 9.místo je v tuto chvíli pouze utkáním o pořadí, žádnému družstvu již sestup nehrozí.

Pokuty udělěné STK :

Termíny Play Off a Play Out :

27.4. v 9.00 – 2.kolo(finále) – 1.zápas – vše od 9.00, pokud není uvedeno jinak

DM Play Off : Borová – Linea B

DM Play Out : Moravská Třebová A – Sokol Chrudim B

KS A Play Off : TTC Skuteč A – Tesla Pardubice B

KS A Play Out : Sokol Chrudim C – Hlinsko C (o domácím týmu pro 1. utkání bude rohodnuto)

KS B Play Off : Sokol Česká Třebová A – TTC Sedlec A

KS B Play Out : TJ Vidlatá Seč A – TTC Ústí nad Orlicí D

 

4.5. v 9.00 – 2.kolo(finále) – 2.zápas – vše od 9.00, pokud není uvedeno jinak

DM Play Off : Linea B – Borová

DM Play Out : Sokol Chrudim B – Moravská Třebová A

KS A Play Off : Tesla Pardubice B – TTC Skuteč A

KS A Play Out : Hlinsko C – Sokol Chrudim C (o domácím týmu pro 2. utkání bude rohodnuto)

KS B Play Off : TTC Sedlec A – Sokol Česká Třebová A

KS B Play Out : TTC Ústí nad Orlicí D – TJ Vidlatá Seč A

 

Komplet rozlosování Play Off a Play Out je uvedeno na STISu.